FysioFit in Haulerwijk en BakkeveenSporten of bewegen is gezond. Belangrijk is en blijft, dit op een verantwoorde manier te doen. Bij ons kunt u op een veilige manier werken aan uw conditie en gezondheid. Dit gebeurt in de oefenzaal van onze fysiotherapie praktijk onder begeleiding van een fysiotherapeut. Het gaat hierbij om verbetering/handhaving van kracht, coördinatie (techniek bijv. bij tillen, sporten e.a.), mobiliteit, uithoudingsvermogen (conditie) en fitheid (welbevinden).

Doelstellingen kunnen zijn: afvallen, algemene conditie verbeteren, specifieke krachttraining, verdere opbouw/onderhoud na fysiotherapie of gewoon voor de gezelligheid op een goede manier bezig te zijn met uw lichaam.

Voor wie is FysioFit bedoeld?

Fysiofit is bedoelt voor mensen die verantwoord willen sporten, mensen die sportieve ondersteuning wensen bij het afslanken, senioren die verantwoordelijk willen blijven bewegen en voor iedereen die na fysiotherapeutische behandelingen wil blijven doortrainen.

Bij deelname aan FysioFit vindt eerst een intake plaats. Bij de intake, kunt u persoonlijke doelstelling(en) kenbaar maken, ook komen lichamelijke klachten, blessures, operaties, behandelingen en medicijnen gebruik aan de orde. Tevens worden testen afgenomen om uw huidige fitheid vast te stellen.

Na aanleiding van deze intake wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld voor 1 of 2 keer per week trainen. Met enige regelmaat zal naar het trainingsschema worden gekeken om na te gaan of het schema moet worden aangepast of moet worden uitgebreid.

De tweede afspraak is vervolgens de start van uw trainingen aan de hand van uw persoonlijke trainingsschema.

Het is mogelijk om 1 of 2 keer per week te trainen. Afmelden voor fysiofit dient schriftelijk/via e-mail plaats te vinden en voor de 15de van de maand.